Unknown-3.jpeg

Wie wij zijn

Fons Bot

Er zijn honderden Metsel & Voegbedrijven in Nederland maar er is maar 1 Fons Bot.  Fons is  een echte vakman met ruim 15 jaar ervaring in alle voorkomende metselwerkzaamheden. 
Met alle diploma’s op zak is Fons zijn eigen metselbedrijf begonnen. Noem een soort voeg en hij kent de techniek, noem een steen en hij vertelt je alle ins & outs. Het gehele proces dat een gevelrestaurateur volgt, vereist nauwkeurig inzicht.

Metsel & Voegbedrijf F.S. Bot staat garant voor kwalitatief metselwerk, maar de kennis & kunde gaan veel verder want ook voor tegel- en bestratingswerkzaamheden moet u bij Fons Bot zijn.

Fons Bot levert 100% vakwerk waarvan het eindresultaat zowel kwalitatief als visueel onderscheidend is.

Silvia Bot

Silvia Bot is verantwoordelijk voor de administratie binnen het bedrijf. Zij beantwoordt uw telefoontjes, stelt offertes op, zorgt voor facturen en beantwoordt de e-mails binnen zeer korte tijd.

Silvia maakt heldere en duidelijke afspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Binnen Metsel en Voegbedrijf F.S. Bot heeft u te maken met één aanspreekpunt, waarmee in nauwe samenspraak een duidelijk plan van aanpak wordt geformuleerd zodat u nooit achteraf met vragen of onduidelijkheden blijft zitten.

Harry Donker Fotografie (Noord-Holland)

Al ruim 30 jaar is Harry Donker een gepassioneerd en uitstekend fotograaf. Altijd geeft hij zich voor de volle 100% procent met oog voor detail en aandacht voor de klant. Hij weet er iedere keer weer iets bijzonders van te maken.

 

  • Huwelijksreportages

  • Bedrijfsreportages (jubileum, event, reclamewerk)

  • Woningfotografie

  • Familie-/baby-/kinderportretten

  • Modellenshoots

  • Uitvaartreportages

     

Hele goede kwaliteit met prijzen die positief verrassen!
(werkzaam in heel Nederland, maar ook daar buiten!)

 

Harry verzorgt de fotografie van de werkzaamheden van Fons, zo houden wij de website up to date.

Er worden geen foto's geplaatst zonder toestemming van de klant, dit wordt van te voren overlegd.

 

www.fotografieharrydonker.nl

 

Metsel en Voegbedrijf F.S. Bot werkt samen met Harry Donker om samen tot de beste resultaten te komen.

Metsel en Voegbedrijf F.S. Bot uit Genderen heeft kwaliteit en service te bieden. Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken maar het gaat Fons Bot vooral om ambachtelijk vakmanschap en een goede relatie met de klant.

Uw wensen worden correct afgestemd zodat de gemaakte afspraken op elk vlak worden nagekomen.

CONTACTGEGEVENS

Metsel & Voegbedrijf F.S. Bot

Meerhoek 12 

4265HC Genderen

0416203179 / 0616654520

Op al onze metsel en voeg werkzaamheden heeft u 10 Jaar garantie! Bel ons op 0416-203 179 (Anonieme bellers worden niet opgenomen.)

  • Facebook
  • Linkedin