top of page
Unknown-3.jpeg

Wie wij zijn

835-70 voor web.jpg

Fons Bot

Er zijn honderden Metsel & Voegbedrijven in Nederland maar er is maar 1 Fons Bot.  Fons is  een echte vakman met ruim 25 jaar ervaring in alle voorkomende metselwerkzaamheden. 
Met alle diploma’s op zak is Fons zijn eigen metselbedrijf begonnen. Noem een soort voeg en hij kent de techniek, noem een steen en hij vertelt je alle ins & outs. Het gehele proces dat een gevelrestaurateur volgt, vereist nauwkeurig inzicht.

Metsel & Voegbedrijf F.S. Bot staat garant voor kwalitatief metselwerk, maar de kennis & kunde gaan veel verder want ook voor tegel- en bestratingswerkzaamheden moet u bij Fons Bot zijn.

Fons Bot levert 100% vakwerk waarvan het eindresultaat zowel kwalitatief als visueel onderscheidend is.

833-153 voor web.jpg

Silvia Bot

Silvia Bot is verantwoordelijk voor de administratie binnen het bedrijf. Zij beantwoordt uw telefoontjes, stelt offertes op, zorgt voor facturen en beantwoordt de e-mails binnen zeer korte tijd.

Silvia maakt heldere en duidelijke afspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Binnen Metsel en Voegbedrijf F.S. Bot heeft u te maken met één aanspreekpunt, waarmee in nauwe samenspraak een duidelijk plan van aanpak wordt geformuleerd zodat u nooit achteraf met vragen of onduidelijkheden blijft zitten.

bottom of page